Felhivott a Käfer, hogy dolgozzak a hajosoknak megint, egy egesz napra. Mondtam jo. Remek kis hattyudal, nagyszerü lezaras, utolso könnyes tekintetek vetese a kikötöre. Menjünk.
Szep is az ahogy a barbar grinderek - akik annyit tesznek hogy erösen tekernek dolgokat a hajon - berontanak es rarobbannak a prime rib-re meg a marhafelsalra, közben röhögnek es hangosan obegatnak, mert nem kifinomult lelkükert, hanem a dagado labszaraik miatt fizetik öket. Aztan megjelenik a skipper, a hajo agya es egykezben fogja a sört a crema catalanas kistalkat, egy tanyert amin meg csak ket szelet szaftos marha van, a masik kezevel meg mutogat, hogy abbol a köretböl is peldaul többet eszik annal, mint azt en gondoltam volt. A milliardosok persze mashogy ettek nyaron. Nem tudom, melyik a jobb, de ez most vicces volt.
Szoval igy telt uj elsö es utolso munkanapom a Käfernel, ja meg lebuzizott a Food and Beverage Manager a hajam miatt, mire en, a nincs mit vesztenem hangulatban aszontam, hogy ö persze igazi ferfi, hisz lattam, nagyon szereti a hust. Lehet nem ertette, de utana nem baszogatott tovabb csak annyit mondott, hogy, de legalabb neked van eleg hajad, mert nekem nincs.
Utolso Käfer-nap, avagy a nagy zabalas visszater
2007.11.13. 22:41 KozmetikaiSzigony
1 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://valencia.blog.hu/api/trackback/id/tr40228389
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
fobeloves 2007.11.15. 11:46:11
Mer nem buziztad le inkabb te is, hogy biztos megertse.